Over ons

De Mik Multiservice Schoonmaak & Bedrijfsdiensten verzorgt al meer dan 10 jaar een kwalitatieve schoonmaak op maat in Harderwijk en omgeving.

Kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit

Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over ons werk. Ten opzichte van onze collega’s onderscheiden wij ons in klantgerichtheid, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Uw onderneming schoon en uitnodigend is iets wat iedereen aanspreekt. Verder is dit tevens het visitekaartje van het bedrijf. Wij zijn daarom continue bezig met het perfectioneren van onze schoonmaakwerkzaamheden middels opgeleid, gecertificeerd personeel en professionele producten en reinigingsmiddelen.

De werkzaamheden worden naar uw wensen uitgevoerd.
Door regelmatig controles uit te voeren en contact te onderhouden met de opdrachtgevers, hebben wij een duidelijk beeld wat er speelt. Wij kunnen hier vervolgens direct op anticiperen.
Ons klantenbestand bestaat onder meer uit huisartsenpraktijken, apotheken, tandartspraktijken, scholen, winkeliersverenigingen, VvE’s van appartementencomplexen, kantoorgebouwen en beheermaatschappijen.