Glazenwasser

Op zoek naar een glazenwasser in Harderwijk? De Mik Multiservice Schoonmaak & Bedrijfsdiensten verzorgt al meer dan 10 jaar een kwalitatieve schoonmaak op maat.

Kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit

Het glaswerk vormt het gezicht van uw organisatie. Deze zorgt voor de juiste positieve uitstraling naar de buitenwereld.

De Mik Multiservice reinigt ramen van alle formaten op diverse manieren. Zo hebben wij de mogelijkheid om de ramen met osmosewater te reinigen, zodat deze vlekloos opdrogen.

Wat is Osmosewater?
Wij maken gebruik van een speciale installatie die alle zouten vrijwel compleet uit het leidingwater filert. Wat overblijft is puur water, vrij van bacteriƫn en chemicaliƫn. Voordeel is dat bij het schoonmaken alles streeploos en vlekvrij opdroogt. Uw ramen zullen blinken als nooit tevoren.

Osmosewater is niet belastend voor het mileu. Op den duur hecht vuil minder makkelijk aan uw ramen en andere oppervlakken.

Onze hoogwerker komt wel tot 18 meter hoog
Bijna geen hoogte is voor ons onbereikbaar. Dankzij onze hoogwerker, die tot wel 18 meter hoog kan, en telescopische ramenwisser zijn wij in staat om uw ramen blinkend achter te laten, waar dan ook.

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van uw glazen ramen? Wij helpen u graag. Neem contact op of vraag een offerte aan.